Szeptemberben érkezik a Végzet: A Winx Saga második évada a Netflix kínálatába, és most végre megkaptuk az első teljes értékű előzetest is, amely a korábbinál több varázslatot és szerelmet ígér. 

A Winx Club rajzfilmsorozat (és képregény) alapján készült Végzet: A Winx Saga első évada tavaly januárban rajtolt el a Netflix streamingszolgáltatón, és mivel a tündéres széria meglepően jó nézettséget produkált, nem volt kérdés, hogy elkészül-e belőle a folytatás. Az öt tündér szeptember 16-án tér vissza a képernyőkre, és most megérkezett az első rendes előzetes is, amely alapján minden korábbinál nagyobb izgalmakra számíthatnak a  nézők.

Az első évad egyébként azzal ért véget (vigyázat, SPOILER!), hogy Bloom szárnyakat növesztett, ezzel pedig minden bizonnyal egyfajta új erőre is szert tett, ugyanis a szárnyak lehetővé teszik a tündéreknek, hogy még erősebb mágiával éljenek. Emellett a lánynak szembesülnie kellett azzal is, hogy a vérszerinti szülei élnek, továbbá arra is fény derült, hogy a perzseltek egy rég elfeledett háború katonái, akiket a Sárkánylánggal változtattak szörnyeteggé.

Az új évadban a tűztündér Bloom, a víztündér Aisha, a földtündér Terra, az empatatündér Musa és a fénytündér Stella mellett feltűnik a meséből ismert Flora is, aki a növények nagy rajongója és szintén földtündér, de valamilyen sötét titkot őriz. Rajta kívül jön még a csapatba a lángész Sebastian, aki erkölcsileg megkérdőjelezhető döntéseket hoz, valamint Grey is színre lép, aki a mesétől független, új karakter.

A könyvrajongóknak jó hír, hogy a sorozat regényváltozata augusztus 26-án érkezik a boltok polcaira a Könyvmolyképző jóvoltából. Ha pedig szeretnél többet tudni a hamarosan érkező második évadról, akkor ide kattintva érdemes elolvasni egy korábbi cikkünket, amelyben összeszedtük minden érdekes és izgalmas információt az új etappal kapcsolatban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét