Yeon Sang-ho, a Hellbound alkotójától új horrorsorozatot rendelt be a Netflix Parasyte: The Grey címmel. 

A Squid Game (a magyar címet nem vagyunk hajlandóak leírni) óta érezhetően rákapott a Netlflix az ázsiai produkciók ízére, ami persze nem véletlen, ugyanis a szóban forgó széria a streamingszolgáltató egyik legsikeresebb sorozata lett. Az éhezők viadalára és a Battle Royale-ra emlékeztető koncepciójú Squid Game tavaly szeptemberben debütált a Netflixen, és arról szól, hogy egy csapat eladósodott ember egy gyerekjátékok ihlette, életre-halálra folyó küzdelemben vesz részt.

Hellbound (Út a pokol felé) a Squid Game által kikövezett úton haladt tovább – brutális, véres és morális kérdéseket feszeget -, ráadásul meglepően jó nézettséget produkált, így nem meglepő, hogy zöld utat kapott a folytatás. A széria alkotója, Yeon Sang-ho ráadásul egy új sorozat fejlesztésébe is belevág, amely a Hellboundhoz hasonlóan a Netflixen fog debütálni.

A Parasyte: The Grey címet viselő sorozat középpontjában ismeretlen eredetű paraziták állnak, amelyek az emberekben élnek, és igyekeznek átvenni az irányítást az agyuk felett. Miközben az emberek világában szép lassan eluralkodik a káosz, és a társadalom is kezd széthullani egy öntudattal rendelkezőkből álló csoport felveszi a harcot a megszállottakkal szemben.

A széria az Iwaaki Hitoshi Parasyte című mangája alapján készül, a főbb szerepekben Jeon So-nee, Koo Kyo-hwan és Lee Jung-hyun lesz látható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét