Indul a TEDxBalaton: szeptember 10-én Balatonfüreden igazi TEDx-es élményre számíthatunk olyan aktuális és forró témákkal, mint a fenntarthatóság, a jövő közlekedése, technológiai fejlesztések és inspiráló emberi élettörténetek.

Balatonfüreden a Szabadidő és Konferenciaközpontban rendezik meg a következő nagy TEDx eseményt, ahol olyan témák kerülnek terítve, amelyek mind a Balatonhoz kapcsolódnak, de hatásuk és tanulságaik globálisan érvényesek. Ez a TED üzenete: tudásmegosztás, kapcsolódás, tanulás, nem véletlen, hogy a TED előadások nézettsége több százmillióig is felkúszik olykor. Az első TEDxBalaton szervezői igazi intellektuális dzsemborit ígérnek, az előadások között és után a gasztro programokon vagy hajnalig tartó bulin lehetőség lesz kapcsolódni, beszélgetni, és jobban megismerni egymást, és izgalmasnak ígérkezik a VJ FORTEPAN strandfotó kiállítás is.

A színpadra lépő előadók történetei nem csak a Balaton miatt érdekesek, a témák mindenki
számára aktuálisak. Szeptember 10-én előad majd Bagyó Sándor, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnöke, dr. Árvai Anita, a Veganeeta Home vegán étterem
és Veganeeta brand tulajdonosa, dr. Kocsis Janka gyógyszerész, Mihály Jeromos atya, a
Tihanyi Apátság perjele, Mezei Csaba amatőr hajóépítő, Zólyomi Zsolt parfümőr, Tóth Balázs, a BL Yachtclub lelke, lesz szó ökológiáról, közösségről, fenntarthatóságról, és persze vízről és Balatonról, minden tekintetben.

Gasztro, kultúra, tudomány, hagyomány, találkozás sok szemszögből, befogadható módon – ezt ígéri a TEDxBalaton. Mivel az esemény a hivatalos TEDx ernyője alá tartozik, az előadások videói felkerülnek majd a megosztó platformokra. Mégis, a kapcsolódás és az élő élmény miatt mindenkinek ajánlják, hogy menjen el!

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét