Egy jó porszívó aranyat ér, különösen ha egy négylábú kedvenccel osztozunk a szobán. A Dyson V15 Detect Absolute óriási segítség a háziállat utáni takarításban, és ezt nem holmi reklámszöveg, hanem saját tapasztalatunk mondatja velünk. 

A Dyson porszívók már hosszú évek óta könnyítik meg számunkra a porcicák elleni küzdelmet. A V15 Detect Absolute a cég egyik abszolút csúcsminőséget képviselő modellje, amely képes a kosz mennyiségének megfelelően növelni, illetve csökkenteni a szívóerőt, így a legoptimálisabb erőt fejti ki a takarításhoz.

A futurisztikus megjelenésű porszívó akár 60 percig is képes egyhuzamban működni, ha pedig mindent bele szeretnénk adni (azaz a Boost módra kapcsolunk), akkor körülbelül 20 perces üzemidővel lehet számolnunk.

A vezeték nélküli porszívó egyik nagy érdekessége a lézer, amely láthatóvá teszi a szabad szemmel alig észrevehető szennyeződéseket, így egyetlen alattomos porcica sem menekülhet a porszívótól. A V15 Detect Absolute a bemeneti nyílásnál található szenzor segítségévével ráadásul folyamatosan számolja a porszemcséket, sőt mi több még osztályozza is, milyen típusú szennyeződés kerül bele a portartályba. A kijelzőn egy statisztikában láthatjuk, mennyi allergént, pollent, hámsejtet, poratkát és nagyobb porszemcsét szürcsölt be az eszköz.

Dyson V15 Detect Absolute
Viszlát kutyaszőr. (Fotó: TechWorld)

Egy Dyson porszívó köztudottan nem olcsó mulatság, és ez hatványozottan igaz a tesztalanyunkra is, hiszen nem kevesebb, mint 320 ezer forintot kérnek el érte.

Ha szeretnétek bővebben is olvasni arról, milyen személyes tapasztalatunk van a Dyson csúcsporszívójával kapcsolatban, és miért tartjuk az egyik legjobb eszköznek a piacon, akkor látogassatok el testvéroldalunkra, a TechWorldreahol nem is olyan rég alaposabban is kiveséztük a témát.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét