Az Elvis rajongóknak nem kell már sokat várni, mivel néhány nap és a király életét bemutató alkotás bekerül az HBO Max kínálatában. 

Az Elvis Presley életét bemutató film június 23-án rajtolt el a hazai mozikban, és mind a kritikusok, mind a nézők körében nagy sikert aratott. Szeptember 2-ától pedig már az otthonunk kényelméből is nézhető az év zenés filmjének is nevezetett alkotás, ugyanis ekkortól az HBO Max kínálatában is elérhető lesz, akárcsak más Warner Bros. produkció, például a Batman és a Legendás Állatok: Dumbledore titkai.

A Warner filmjei egyébként 45 nappal a mozipremiert követően kerültek fel az HBO Max streamingszolgáltatóra, amely alapján már az Elvis-filmnek is bőven meg kellett volna jelennie a platformon. A késés oka a Warner és a Discovery összeolvadása, melynek következtében 2023 nyarán megszűnik az HBO Max, és egy új szolgáltatás veszi át a helyét. A Collider korábban arról írt, hogy a jövőben a cég eseti alapon dönt majd arról, hogy az adott Warner produkció mikor debütálhat a streamingfelületen.

Az Elvis minden idők egyik legnagyobb sztárjának életét mutatja be, melyben kiemelt szerepet kap a menedzseréhez, Tom Parkerhez fűződő bonyolult viszonya. A rock and roll koronázatlan királyát Austin Butler formálta meg, a hírhedt üzletembert pedig Tom Hanks alakította meg a nagy sikert aratott életrajzi filmben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét