Szeptember 5-én érkezik a Sárkányok háza harmadik epizódja, amelyhez most kaptunk egy beharangozó előzetest is. 

Augusztus 21-én elrajtolt a Sárkányok háza sorozat az HBO Maxon, és olyannyira jól teljesített, hogy már be is rendelték a széria második évadát. A streamingszolgáltató közlése szerint a Trónok harca spin-off minden idők legjobb nézettségét produkálta az HBO és az HBO Max történetében, csak az Egyesült Államokban 10 millióan voltak rá kíváncsiak.

Az új sorozat a Targaryen-ház uralkodását és bukását követi nyomon, főszerepben elsősorban a család három neves tagjával: Rhaenyra Targaryen hercegnővel (Emma D’Arcy), I. Viserys Targaryen királlyal (Paddy Considin) és Daemon Targaryen herceggel (Matt Smith). A történet fő motívuma a Vastrón utódlásának problémája köré épül, mely során az egyre elhatalmasodó hatalmi játszmák és konfliktusok idővel egy háborúba torkollanak. A Sárkányok háza George R.R. Martin Tűz & Vér című írása nyomán született, és Havas John és Viharbanszületett Daenerys története előtt kétszáz évvel játszódik.

Eddig két rész ment le a Sárkányok házából, és most kaptunk egy beharangozót a harmadik epizódhoz, amely a Second of His Name címet viseli (magyarra fordítva: Második ezen a néven). Az előzetesből kiderül, hogy a királynak fia születik Alicent Hightowertől (Emily Carey), és ez érezhetően kihatással lesz lányával való kapcsolatára is, akit korábban a Vastrón örökösének jelölt ki.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét