Rachel Williams, a Vanity Fair egykori munkatársa beperelte a Netflixet, mert állítása szerint a drámai hatás kedvéért szándékosan eltorzították a karakterét. 

Anna Delvey, eredeti nevén Anna Sorokin nevét világszerte megismerték az elmúlt időszakban, köszönhetően a Netflix róla szóló sikersorozatának, az Inventing Anna-nak (magyarul Az öröknő álarca mögött). Shonda Rhimes sikersorozata idén februárban debütált a streamingszolgáltatón, és több kritika is érte, melyek közül az egyik, hogy sokak szerint pozitívan sikerült bemutatni Anna Sorokint, aki magát német örökösnőnké kiadva több százezer dollárt csalt ki bankokból és a New York-i elit tagjaiból.

Úgy tűnik, a sorozat készítői hamarosan bíróság elé állhatnak, miután Rachel Williams – akit a sorozatban Katie Lowes formált meg rágalmazás miatt beperelte a streamingszolgáltatót – írta meg a Hollywood Reporter. Williamst a sorozatban úgy állítják be, mint a barátot, aki örömmel fogadja Sorokin pazar ajándékait és utazásait, ám egyből feladja őt a hatóságoknak, amikor kiderül: a lány hazudott a vagyonáról.

A valódi Rachel Williams szerint a Netflix szándékosan mohó, sznob, hűtlen, tisztességtelen, gyáva, manipulatív embernek ábrázolja őt, és mindezt azért, hogy drámaibbá tegyék a történetet A nő állítása szerint nem azért szűnt meg Annával közös barátságuk, mert a lánynak anyagi gondjai voltak, hanem mert később, New Yorkba visszatérve rájött, hogy Sorokin hazug és szélhámos.

A valóságban Anna Sorokin 62 ezer dollárt csalt ki Rachel Williamstől, aki 2019-ben megjelent My Friend Anna című könyvében dokumentálta tapasztalatait.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét