Nem sokat szöszölt az HBO Max, amikor arról kellett dönteni, hogy legyen-e negyedik évad a Harley Quinn animációs sorozatból. 

Még le se ment a harmadik szezon az Egyesült Államokban (szeptember 15-én érkezik az utolsó rész), a streamingszolgáltató már bejelentette a negyedik évadot, így egy plusz évad erejéig egészen biztosan visszatérnek majd kedvenc szereplőink a képernyőkre. Ahogy egy korábbi cikkünkben is írtunk, a Harley Quinn egy obszcén, felnőtteknek szóló széria, amelyben betekintést nyerhetünk Joker és Harley toxikus kapcsolatába, amelyből utóbbi úgy próbál meg kigyógyulni, hogy egy csapatot toboroz magának, akikkel különböző szupergonoszságokat hajtanak végre. Harley magának és a világnak is bizonyítani akarja, hogy Joker nélkül is megállja a helyét, közben pedig összebarátkozik Poison Ivy-val (Méregcsók), akihez egyre erősebb érzelmek kezdik fűzni.

Az új évad mellett a sorozat új showrunnert is kap Sarah Peters személyében – számolt be a The Deadline. Peters számára egyáltalán nem ismeretlen terep a Harley Quinn, az első évad óta forgatókönyvíróként és consulting producerként (az írókat és a producereket segítő rang) van jelen, és a jövőben Justin Halperntől és Patrick Schumackertől veszi át a showrunneri feladatokat.

A harmadik évad július 28-án rajtolt el a tengerentúlon, itthon viszont nem kaptunk világpremiert, és sajnos azt sem tudni, hogy a hazai nézőközönség pontosan mikor láthatja majd viszont Harleyt és bandáját. Előzetesből viszont kettőt is kaptunk az elmúlt hónapokban, ezeket alább tekinthetitek meg.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét