Végre valahára megérkezett az első előzetes a Vér és Méz című újragondolt Micimackó történethez, amely műfaját tekintve egyértelműen a horrorhoz áll a legközelebb.

Gyermekkorunk kedvenc mesehőseit, Micimackót és barátait hamarosan egy jó kis kaszabolós horrorban láthatjuk viszont, miután A. A. Milne világhíres gyermeknovellája, közkinccsé vált, és Rhys Frake-Waterfield pedig úgy érezte, a slasher horror a legalkalmasabb műfaj arra, hogy visszahozzák a jól ismert szereplőket a képernyőre. A rendező szerint a legnagyobb kihívást a horror és a vígjáték közötti egyensúlyozás jelentette, ugyanis a Micimackó: Vér és Méz amolyan igazi horrorvígjátéknak készült, ami egyszerre épít a vígjátékok és a horrorfilmek elemeire.

Végre befutott az előzetes is a filmhez, amely semmi kétséget nem hagy afelől, hogy Micimackó és Malacka ebben a történetben alaposan kifordult magából.

Micimackó: Vér és Méz alaptörténete egyébként az, hogy Róbert Gida főiskolára megy, a Százholdas Pagony lakói pedig magukra maradnak az erdőben, élelem és társaság híján szép lassan visszatérnek állatias énjükhöz, és elkezdenek préda után kutatni, miután felzabálták Fülest. Na igen, a szomorkás csacsi is benne lesz az újragondolt Micimackó-történetben, csak már valamikor a történet elején eledel lesz belőle.

A filmet Rhys Frake-Waterfield íróként és rendezőként is jegyzi, a főszereplő Micimackót és Malackát pedig Craig David Dowsett és Chris Cordell alakítja. Érdekes adalék, hogy a filmet nem messze attól az Ashdown-erdőtől forgatták Angliában, amelyről a mese írója a Százholdas Pagonyt mintázta.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét