Miguel Sapochnik nem dolgozik tovább showrunneri minőségben a Sárkányok háza sorozaton.

A Trónok harca spin-off sorozatának szánt Sárkányok háza augusztusban rajtolt el az HBO Max streamingszolgáltatón, és a premier azonnal rekordot is döntött, csaknem 10 millióan voltak rá kíváncsiak az Egyesült Államokban. Az HBO nem is szöszmötölt sokat, az első részt követően bejelentette, hogy berendelték a második évadot. A második epizódot pedig még többen nézték meg, mint a rekordot döntő elsőt: az USA-ban 10,2 millióan látták a bemutató napján, azaz 2 százalékkal többen voltak rá kíváncsiak.

Az óriási érdeklődést látva váratlan lépésnek tűnik Miguel Sapochnik távozása, aki mint kiderült, a második évadtól már nem vesz részt showrunnerként a sorozat munkálataiban. Ryan Condal mostantól az egyedüli showrunner lesz, Sapochnik pedig executive producerként dolgozik tovább az ígéretesnek tűnő szérián.

Aki esetleg nem tudná, a Sárkányok háza 200 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-család felemelkedését és bukását követi nyomon, főszerepben elsősorban a család három neves tagjával: Rhaenyra Targaryen hercegnővel (Emma D’Arcy), I. Viserys Targaryen királlyal (Paddy Considin) és Daemon Targaryen herceggel (Matt Smith).

A harmadik epizód hétfőn kerül fel az HBO Max kínálatába, a napokban pedig kaptunk egy beharangozót is, amely meglehetősen sokat árul el a Sárkányok háza soron következő részének történéseiből.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét