72 órás embargóval végi tartalmait az Amazon Prime Video a lepontozó trollok ellen.

Szeptember 2-án elrajtolt A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi, amely a világ valaha volt legdrágább tévésorozata lett. Ennek fényében érthető, hogy az Amazon Prime Video igyekszik mindent elkövetni annak érdekében, hogy a rosszindulatú trollok ne tudják szándékosan lepontozni a szériát, amire minden esély megvan, ugyanis a sorozatot már azelőtt rengeteg kritika érte, hogy egyetlen képkocka is napvilágot látott volna belőle.

Az Amazon már korábban bevezette az értékelésekre vonatkozó 72 órás embargót, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a streamingszolgáltató három napig visszatartja a véleményeket, és ezalatt valamilyen módon ellenőrzi, hogy valós személytől származik-e vagy trollok hozták létre. A streamingszolgáltató állítólag már az augusztus közepén debütált League of Their Own című baseball-sorozatnál is ezt a módszert alkalmazta.

Amint az várható is volt, a széria viszonylag vegyes fogadtatást kapott, ám abban a legtöbben egyetértenek, hogy egy valóban grandiózus produkcióról van szó. A magyar idő szerint pénteken bemutatkozott sorozat rögtön két epizóddal nyitott, és a számok alapján rengetegen voltak rá kíváncsiak: az Amazon közlése szerint az első részek 24 óra alatt mintegy 25 millió nézőt ültettek a képernyő elé.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét