A Hogwarts Legacy készítői nemrég új videókat tettek közzé, melyeken a roxforti házak klubhelyiségei láthatók. 

Az utóbbi hónapokban az Avalanche rendesen felpörgette a marketinges gépezetet, ugyanis egyre több információ lát napvilágot a Harry Potter világban játszódó Hogwarts Legacyval kapcsolatban – a nemrég közzétett videókkal például a Griffendél, a Hugrabug, a Hollóhát és a Mardekár klubhelyiségeibe kukucskálhatunk be. Azt már eddig is tudtuk, hogy a játék gyönyörű és értő kezek dolgoztak rajta, most viszont az is kiderült, hogy a klubhelyiségek atmoszféráját is tökéletesen sikerült megragadniuk a készítőknek, akik egyszerre tisztelegtek a Harry Potter-univerzum előtt és hoztak be friss és újító ötleteket. A Griffendél és a Mardekár klubhelységei a filmekből némileg ismerősek lehetnek, de a Hollóhát és a Hugrabug közösségi helyei eddig még nem voltak láthatóak.

Bár mindenki karácsonyra várta, a Hogwarts Legacy végül 2023. február 10-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re ( a Nintendo Switch-es változatról még nem tudni). Utoljára a Gamescom 2022 nyitóestéjén kaptunk előzetest a játékhoz, ezt alább tekinthetitek meg.

A történet egyébként az 1800-as évek végén játszódik, jóval a J. K. Rowling által írt regények története előtt. A játékosok egy általuk kreált varázslónövendék bőrébe bújva járhatják be a Roxfortot és környékét és vehetnek részt a mágikus órákon, miközben a gonosz Victor Rockwood által szervezett kobold lázadás kitörését is meg kell valahogy akadályozniuk.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét