Októberben érkezik a Hellraiser reboot, most pedig az is kiderült, hogyan fog kinézni a kenobiták vezetője, Pinhead. 

Mi is megírtuk nemrég, hogy a David Bruckner rendezésében készülő új Hellraiser kedvcsinálót kapott, igaz csak egy nyúlfarknyit, amiből lényegében semmi érdemleges nem derült ki – leszámítva a premiert. Az Entertaiment Weekly jóvoltából most viszont megérkezett az első hivatalos fotó Pinheadről, aki az új Hellraiserben nőnemű lesz, és Jamie Clayton fogja megformálni.

Hellraiser pinhead

Az eredeti Hellraiser az író Clive Barker The Hellbound Heart (magyarul Pokolkeltő) című novellája alapján készült, amelyet 1987-ben maga a szerző dolgozott át forgatókönnyvé és készített belőle mozifilmet. A film megélt pár folytatást, és most A rítus és az Éjszaka a házban direktora, David Bruckner készít belőle rebootot.

A rendező elmondta, hogy nem egy remake-ről van szó, mivel az eredeti műhöz egyszerűen lehetetlen lenne felérni, hanem egy új történetet mesélnek el, amely a Hellraiser univerzumban játszódik. A cselekmények középpontjában egy függőségektől szenvedő, fiatal nő áll, aki egy véletlen folytán kapcsolatba kerül a már jól ismert misztikus dobozzal, amely a világ rejtett dimenzióit tárja fel.

Az új Hellraiser október 7-én debütál a Hulu streamingszolgáltatón, így ha minden jól megy, a film a Disney+-ra is érkezik, talán a világpremierrel egy időben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét