A Sárkányok háza jelenleg az HBO Max őszi húzósorozata, így nem is olyan meglepő, hogy csalinak az első teljes epizód felkerült a YouTube-ra.  

A Sárkányok háza augusztus 21-én indul útjára, és olyannyira jól teljesített, hogy már be is rendelték a második évadot. A streamingszolgáltató közlése szerint a Trónok harca spin-off minden idők legjobb nézettségét produkálta az HBO és az HBO Max történetében, csak az Egyesült Államokban csaknem 10 millióan voltak rá kíváncsiak. A második epizód pedig még ennél is jobban teljesített: mintegy 10.2 millió nézőt ültetett a képernyő elé.

Érthető hát, hogy az HBO igyekszik meglovagolni a széria sikerét és még több előfizetőt bevonzani a segítségével, ennek érdekében még a Sárkányok háza teljes első epizódját is közzétették a YouTube videómegosztón – igaz a videó csak az amerikai közönség számára érhető el. Kétségkívül jó húzás, a sorozat első része ugyanis igencsak erősre sikeredett, meghozza a nézők kedvét a folytatáshoz.

A sorozat a Targaryen-ház uralkodását és bukását követi nyomon, főszerepben elsősorban a család három neves tagjával: Rhaenyra Targaryen hercegnővel (Emma D’Arcy), I. Viserys Targaryen királlyal (Paddy Considin) és Daemon Targaryen herceggel (Matt Smith). A Sárkányok háza George R.R. Martin Tűz & Vér című írása nyomán született, és Havas John és Viharbanszületett Daenerys története előtt kétszáz évvel játszódik.

A harmadik epizód a tegnap került fel a streamingszolgáltató kínálatába, a beharangozót itt nézhetitek meg hozzá.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét