Ahogy Sárkányok háza minden részéhez, a negyedikhez is érkezett egy beharangozó, amit csakis akkor érdemes megtekinteni, ha már túl vagytok a harmadikon.

Rendületlenül robog tovább a Trónok harca univerzumában játszódó Sárkányok háza, hétfőn ment le a harmadik rész, amelyből kiderült (vigyázat spoiler!), hogy a Rhaenyra Targaryen hercegnő „eladósorba került”, és a király, Viserys Targaryen igyekszik a legjobb partit kifogni a lányának. Emellett Daemon Targaryen hercegnek is sikerült legyőznie a Westeros számára komoly veszélyt jelentő Ráketetőt. A harmadik epizód – pontos magyar címe Második ezen a néven – már kezdi előrevetíteni a királyság feje felett sorakozó sötét felhőket, mivel egyre több jel utal arra, hogy valamilyen súlyos belharc van kibontakozóban a vastrón utódlásáért.

Az előző részekhez hasonlóan a soron következő, negyedik epizód is kapott egy beharangozót, ezt alább tekinthetitek meg.

A Sárkányok háza George R.R. Martin Tűz & Vér című írása nyomán született, és Havas John és Viharbanszületett Daenerys története előtt kétszáz évvel játszódik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét