A Szerencse lánya Jessica Knoll 2015-ben megjelent, azonos című regényének feldolgozása, amelyben egy újságíró kapja a főszerepet, akit Mila Kunis fog megformálni. 

A történet főszereplője TifAni “Ani” FaNelli, akinek látszólag mindene megvan a tökéletes élethez: egy menő, New York-i divatlapnál dolgozik, imádja a munkáját, tele van pénzzel és még egy sármos és jó pedigréjű vőlegénnyel is rendelkezik. Az újságíró tökéletesen megkomponált élete azonban gyökerestől megváltozik, amikor egy bűnügyi dokumentumfilm hatására kénytelen szembenézni múltjával, a középiskolás éveiben történt eseményekkel, amelyeket igyekezett minél inkább eltemetni magában. Aninak döntenie kell: megmarad tökéletes látszat életénél vagy szembenéz a múlt szörnyeivel és bosszút áll rajtuk.

A könyv 2015-ös megjelenését követően óriási bestsellerré vált, sok nő kapcsolódott az identitás és a trauma témáihoz. A könyv megírása terápiás célokat szolgált a szerző számára, aki egy alkalommal elárulta: főszereplőjével történtek egy jelentős részét saját életéből és tapasztalataiból merítette. Knoll vezető szerkesztő volt a Cosmopolitan magazinnál, jelenleg New Yorkban él férjével, és második regényén dolgozik.

Mila Kunis a fő karakter megformálása mellett produceri minőségben is jelen van a Hatalmas kis hazugságok sztárjával, Reese Witherspoonnal karöltve. A Szerencse lánya premierje október 7-én érkezik a Netflix kínálatába.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét