Anne Rice híres regénye, az Interjú a vámpírral sorozat formájában tér vissza a képernyőkre. 

Az 1976-ban megjelent gótikus vámpírtörténetből 1994-ben készült film Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas és Kirsten Dunst főszereplésével. A történet szerint Louis de Pointe du Lac (Brad Pitt) felkeres egy újságírót, hogy elmesélhesse a vámpírok gyötrelmekkel és viszontagságokkal teli életét, melynek középpontjában az emberi vérre való folyamatos éhezés és a gyilkolás áll. Louis meséje 200 évvel repíti vissza az olvasót a múltba, ekkor harapta meg ugyanis Lestat de Lioncourt (Tom Cruise), aki egy gőgös, arisztokratikus vámpír.

Anne Rice bestsellere most sorozat formájában éled újjá, miután 2020-ban az AMC csatorna megvásárolta a regény megfilmesítési jogait. A széria két főszereplőjét, Louis-t és Lestatot ezúttal Jacob Anderson és Sam Reid alakítja, a ’94-es filmben, a Kirsten Dunst által megformált Claudiát pedig Bailey Bass kelti életre. A Rolin Jones kreátori, showrunneri és forgatókönyvírói közreműködésével készült produkció a San Diegó-i Comic-Conon kapott először előzetest, most pedig megérkezett az első nagy trailer, amit alább tekinthettek meg.

A sorozat nincs könnyű helyzetben, ugyanis a Tom Cruise és Brad Pitt főszereplésével készült nagyjátékfilm meglehetősen magasra tette a lécet.

Az Interjú a vámpírral-sorozat nyolc epizódos első évada október 2-án érkezik az AMC-re.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét