A meglehetősen pikánsra sikeredett negyedik epizód után most megérkezett a soron következő, ötödik rész beharangozója is. 

Vigyázat, spoilerek! 

A magyar idő szerint hétfő hajnalban debütált negyedik epizód a szereplők testi szükségleteire helyezte a hangsúlyt, amit sokan hiányoltak a korábbi részekből, annak fényében, hogy az anyasorozat Trónok harcában híresen domináltak a szexjelenetek (az öldöklések mellett természetesen). A Sárkányok háza legújabb epizódja ennek tökéletesen eleget tett, de nemcsak ebben lépett előre a sorozat, az események is elkezdtek felpörögni, a király állapota folyamatosan romlik, Rhaenyra hercegnő pedig nagy nehezen, de beleegyezett abba, hogy férjhez megy.

Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy a lányt Laenor Velaryonhoz akarják feleségül adni, hogy a Targaryen- és Velaryon-ház megerősítse pozícióját. Amint az a lenti beharangozóból kiderül, az ünneplés egyáltalán nem lesz problémamentes, ami egyáltalán nem éri váratlanul a nézőket a Trónok harcában „vörös nászként” elhíresült esemény óta.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét