Az Amazon és a Constantin Film közösen készít filmet Kerstin Gier nagysikerű, nagyarul is elérhető Silber-trilógiájából.  

Olvasói berkekben nem ismeretlen Kerstin Gier neve, a YA-könyvek rajongóinak szeme pedig egyenesen felcsillan az írónő neve hallatán, ugyanis olyan regényeket köszönhetünk neki, mint az Időtlen szerelem-trilógia (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld), a Halálom után felbontandó vagy a Silber-trilógia. Utóbbiból készít most filmes feldolgozást az Amazon Prime a Constantine Filmmel karöltve – számolt be a Deadline.

A történet szerint a 17 éves Liv Silber álmai az utóbbi időben meglehetősen félelmetessé váltak, miután anyjával és kishúgával, Miával Londonba költözött. Liv élete óriási fordulatot vesz, miután megismerkedik Henryvel, aki egy titokzatos csoporthoz tartozik, melynek tagjai rendelkeznek a tudatos álmodás képességével. Ezeknek a különleges álmoknak azonban magas ára van…

A filmben nagyrészt feltörekvő színészek játszanak, a főbb szerepekben Jana McKinnon (Liv), Riva Krymalowski (Mia), Rhys Mannion (Henry), Chaneil Kular (Arthur). Efeosa Afolabi (Jasper), Théo Augier (Grayson), Josephine Blazier (Anabel), Samirah Breuer (Persephone), Nicolette Krebitz (Liv’s édesanyja, Ann) lesznek láthatók.

Nem világos, hogy a folyamatban lévő produkció a könyvtrilógia első részére koncentrál-e, esetleg az egész könyvsorozatot fogják feldolgozni egy filmben, azt viszont tudjuk, hogy rövidesen elkezdődnek a forgatási munkálatok, melyekre Londonban és Dublinban kerül majd sor.

A Kerstin Gier nagysikerű regénysorozata alapján film a Prime Videón fog debütálni, és 2023-ra tervezik a megjelenését.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét