A Hogwarts Legacy PS-re érkező változatához egy exkluzív küldetés is jár, ehhez kaptunk most egy, a Harry Potter varázsvilágához mérten szokatlanul rémisztő előzetest. 

Azt már korábban is sejteni lehetett, hogy a PlayStation-felhasználóknak exkluzív küldetés jár majd a várva várt Hogwarts Legacyhoz, ami egyúttal azt is jelenti, hogy bizonyos tartalmak csak azok számára lesznek elérhetőek, akik a Sony játékkonzolján tervezik futtatni a játékot. Amit eddig is tudtunk, hogy a PlayStation-előrendelők megkapják a Felix Felicis bájital receptjét (ez az a varázsital, ami egy időre szerencsét hoz a fogyasztójának), illetve egy extra küldetés is jár majd a szerencséseknek, amelyről a Sony a nemrég megtartott State of Play műsorban rántotta le a leplet.

A Haunted Hogsmeade Shop nevű küldetésben a karakterünkkel Roxmortsba látogatunk azzal a céllal, hogy esetlegesen kibéreljük az egyik magányosan álló, elhagyatott épületet. A bolt azonban sötét titkokat rejt, a tulajdonos, Cassandra Mason pedig látványosan túl akar adni az épületen, mint azt sejteni lehet, nem véletlen.

Az Avalanche csapatának varázslóvilága az 1800-as évek végén játszódik, jóval a J. K. Rowling által írt regények története előtt. A játékosok egy általuk kreált varázslónövendék bőrébe bújva járhatják be a Roxfortot és környékét, vehetnek részt a mágikus órákon, miközben a gonosz Victor Rockwood által szervezett koboldlázadás kitörését is meg kell valahogy akadályozniuk.

A Hogwarts Legacy 2022-ben érkezett volna, de sajnos meg kell várnunk a februárt, ugyanis leghamarabb 2023. február 10-én lesz lehetőségünk elmerülni a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola világában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét