Szeptemberben érkezik a Netflix kínálatába az itthon is nagy sikert aratott Jók és Rosszak Iskolája adaptációja. 

Soman Chainani azonos című regénysorozatából készült filmben olyan sztárok kaptak helyet, mint Charlize Theron, Cate Blanchett, Ben Kingsley, Kerry Washington, Sophia Anne Caruso és Sofia Wylie. A történetet David Magee és Laura Solon adaptálja, a rendezésért pedig a Koszorúslányok direktora, Paul Feig felel.

A Jók és Rosszak Iskolájához a napokban befutott egy új, hosszabb előzetes, ezt alább tekinthetitek meg.

A Jók és Rosszak Iskolája két legjobb barátnőt, Sophie-t és Agathát követi nyomon, akiket az élet egy mágikus iskolába sodor. Az intézmény különlegessége, hogy hősöket és gonoszokat képeznek benne azzal céllal, hogy ne boruljon fel a világban a jó és rossz egyensúlya.

A Jók és Rosszak Iskolája 1. kötetének hivatalos magyar leírása:

Sophie és Agatha jó barátnők; a következő tanévben felfedezik, hová kerül minden eltűnt gyerek: a Jók és Rosszak Iskolájába, ahol egyszerű fiúkból és lányokból tündérmesehősöket és gazembereket képeznek. Gavaldon legszebb lánya, Sophie egész eddigi életében titkon arról ábrándozott, hogy elrabolják, és elviszik egy elvarázsolt világba. Rózsaszín ruhákban, fess topánkákban jár. Rajong a jó cselekedetekért, ezért egészen biztos abban, hogy nagyon jó jegyeket kapna a Jók Tagozatán, és dicséretes mesekönyv-hercegnő bizonyítványa lehetne. Agatha viszont mindig formátlan, fekete hacukákban jár, gonosz macskája van, és szinte mindenkit utál, ezért természetesnek látszik, hogy ő a Rosszak Tagozatára kerül.

Amikor azonban a két lány a Végtelen Erdőbe kerül, azt tapasztalják, hogy sorsuk a remélttel éppen ellentétesen alakul, és hamar rájönnek, hogy egy tündérmeséből a leggyorsabb kivezető út az, ha… végigélik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét