A Tim Allen nevével fémjelzett Télapu című karácsonyi vígjáték sorozat formájában tér vissza a Disney+-ra. 

Mi is beszámoltunk róla, hogy sorozat készül az 1994-es Télapuból, amely a 2000-es évek közepén két folytatást is kapott: a Veszélyben a karácsony 2002-ben debütált, négy évvel később pedig a harmadik film jelent meg, amely A szánbitorló címet kapta. Az ikonikus karácsonyi filmszéria most a kisképernyőre tér vissza, méghozzá sorozat formájában, az eredeti karaktert megformáló Tim Allennel a főszerepben.

A történetben Scott Calvin 65. születésnapján arra eszmél, hogy nem lehet örökké Télapó, egyre több hibát is vét a munkájában, ezért úgy dönt, hogy nyugdíjba vonul, ám még előtte megkeresi az utódját, akire bátran rábízhatja az ajándékok kiosztását. Ez persze nem lesz egyszerű feladat, Scottnak ráadásul a családját is fel kell készítenie az Északi-sarkon túli életre, ami szintén kemény diónak ígérkezik tekintve, hogy mindkét gyereke a Télapó-birodalomban nőtt fel.

A széria executive producere és showrunnere az a Jack Burditt, aki az Apa csak egy van nevű sitcomban már dolgozott együtt Tim Allennel, valamint ő jegyzi a Modern családot is.

Nem túl meglepő módon, a Télapu sorozat verziója (hivatalos angol címén The Santa Clauses) az ünnepi időszakban, egészen pontosan november 16-án debütál a Disney+ kínálatában, méghozzá rögtön dupla epizóddal nyit a produkció.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét