Bizarr hírek láttak napvilágot a Beyond Meat nevű vegán márka egyik vezetőjéről, aki a vádak szerint a vita hevében megharapta egy ember orrát. 

A Beyond Meat operatív igazgatóját, Doug Ramseyt a hétvégén letartóztatták, miután egy főiskolai futballmérkőzést követően állítólag megharapta egy férfi orrát egy arkansasi parkolóházban – írja a CNBC. Ramsey azután keveredett szóváltásba, hogy egy Subaru úgy állta el az autójának útját, hogy hozzáért annak első kerekéhez. A férfi ezután átütötte a sértett autójának szélvédőjét, majd ököllel ütni kezdte, sőt még az orrát is megharapta. A jelentés szerint Ramsey leharapta a húst a férfi orra hegyéről, és egy szemtanú szerint halálosan is megfenyegette.

Doug Ramsey jelenleg a Beyond Meat nevű műhúst gyártó amerikai cég operatív igazgatója, amelyhez olyan nevek álltak be, mint Leonardo DiCaprio, Bill Gates vagy Don Thompson. A cég évek óta dolgozik azon, hogy kifejlessze a tökéletes vegán húspótlékot, amely egy az egyben képes visszaadnia a valódi hús ízét, színét és állagát. A kezdeti sikerek után a cég most visszaeséssel néz szembe, a befektetők pedig erősen szkeptikusak az üzlet sikerét illetően.

Mielőtt csatlakozott volna a húsalternatívák gyártójához, Ramsey három évtizedet töltött a Tyson Foodsnál, azon keresztül pedig a McDonald’s-nál.

Beyond Meat igazgató orr megharapta
Fotó: Washington County, Arkansas

A Beyond Meat a cikk írásának pillanatáig nem kommentálta az esetet, ám igen valószínű, hogy egy vegán húskészítményeket gyártó cég nem fogja tolerálni, hogy az igazgatója a szabadidejében embereket harapdál.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét