Hamarosan visszatérnek a képernyőre a ’80-as évek szado-mazo szörnyei, már befutott az első, teljes értékű előzetes is az új Hellraiser filmhez. 

Aki otthonosan mozog a horrorfilmek világában, annak bizonyára nem kell bemutatni a Clive Barker regényén alapuló Hellraisert, amely nem kevesebb mint kilenc folytatást termelt ki az évek folyamán. Bár ezek között bőven akadnak megmosolyogtató darabok is, a történet főgonosza, a tűkkel teleszúrkált fejű Pinheadtől a mai napig kirázza a nézőt a hideg, és az előzetes alapján ez az új feldolgozásban sem lesz másképpen.

Az új Hellraiser film rendezője az Éjszaka a házban és A rítus direktora, David Bruckner, aki korábban azt nyilatkozta, hogy nem egy remake-ről van szó, mivel az eredeti műhöz egyszerűen lehetetlen lenne felérni, hanem egy új történetet mesélnek el, amely a Hellraiser univerzumban játszódik.

A történet középpontjában újfent egy misztikus doboz áll, amely kínzásra éhes démonokat szabadít a világra, akiket kenobitáknak neveznek. Az ő vezetőjük Pinhead, aki ezúttal nőnemű lesz, és a transznemű Jamie Clayton fogja megformálni. A főbb szerepekben feltűnik még Odessa A’zion, Brandon Flynn, Goran Višnjić, Drew Starkey, Adam Faison, Aoife Hinds, Selina Lo és Hiam Abbass is.

Az új Hellraiser október 7-én debütál a Hulu streamingszolgáltatón, így ha minden jól megy, a film a Disney+-ra is érkezik, talán a világpremierrel egy időben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét