17 év elteltével zöld utat kapott a Keanu Reeves nevével fémjelzett Constantine, a démonvadász folytatása, amelyben egy züllött, okkultista nyomozó áll a történet fókuszában. 

Egy ideje már suttogtak arról, hogy a DC képregényuniverzum egyik legkülönlegesebb szereplője, John Constantine újra visszatérhet a képernyőre, most viszont bizonyosságot is kapott a dolog, ráadásul az is kiderült, hogy a John Wick-filmekkel újra szárnyra kapó Keanu Reeves alakítja majd a címszereplő démonvadászt. A Deadline nemrégiben arról számolt be, hogy az első filmet is jegyző Francis Lawrence rendezi a folytatást, a Téli mesét és a Legenda vagyok című filmeken is dolgozó Akiva Goldsman pedig a forgatókönyvért felel. A láncdohányos démonvadász kalandjaiból 2014-ben már készült egy sorozat, az egy évadot megélt szériában Matt Ryan alakította a címszereplőt.

Üröm az örömben, hogy ezzel párhuzamosan a Bad Robot által felkarolt Constantine-sorozatot elkaszálták, annak ellenére, hogy már aktívan zajlottak a széria munkálatai, továbbá a Madame Xanadut középpontba állító másik DC-sorozatból, a Madame X-et is lelőtték. Mindkét szériának az HBO Max felülete adott volna otthont.

Hogy végül zöld utat kapott a Constantine folytatása, az minden bizonnyal a nagy sikert aratott Sandman sorozatnak is köszönhető (kritikánkat itt találod), ami augusztusban debütált a Netflix kínálatában. A szóban forgó produkcióban nem közvetlenül a züllött démonvadász, John Constantine, hanem egy általa ihletett karakter, Johanna Constantine szerepelt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét