Amazon Prime Video mindössze egy évad után törölte a nemrégben debütált Paper Girls sorozatot. 

Paper Girls – Újságoslányok adaptációja július 29-én került fel az Amazon Prime Video kínálatába, ám mivel nem hozta a várt nézőszámot, a streamingszolgáltató végül úgy döntött, egy évad után kaszát ad a sorozatnak. A széria egyébként jó kritikát kapott, a Rotten Tometoes oldalán is 91 százalékon áll a kritikusok és 88 a közönség szavazata alapján.

A sorozat Brian K. Vaughan azonos című képregénye alapján készül, amely 2015 és 2019 között jelent meg Cliff Chiang rajzoló, Jared K. Fletcher beíró és tervező, illetve Matt Wilson színező közös munkájának köszönhetően. A történet középpontjában négy tizenkét éves tinilány (ErinMacKenzie, KJ és Tiffany) áll, akik újságkihordással próbálnak némi zsebpénzhez jutni, ám egyik alkalommal néhány fiatal megtámadja őket, és az események oda vezetnek, hogy a csapat egy időgépre bukkan. A főszereplők élete fenekestül felfordul, amikor egy titokzatos, időn túli háborúban találják magukat, amely a vaskézzel uralkodó felnőttek és a high-tech fiatalok között zajlik.

A The Wrap jelentése szerint bár az Amazon törölte a projektet, a másik producer, a Legendary Television megvásárolhatja a szériát, így elképzelhető, hogy nincs kizárva, hogy az Újságoslányok története tovább folytatódhat, csak épp más felületen.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét