A Netflix közzétette az első ízelítőt az Árnyék és csont második évadához, amely bepillantást enged a rajongóknak az előttük álló, izgalmasnak ígérkező szezonba. 

Tavaly áprilisban rajtolt el a Netflixen Leigh Bardugo Grisaverzum-regényei alapján készült sorozat, amelyet jól fogadtak a rajongók, többek között azért is, mert az adaptáció meglepően hű maradt az eredeti történethez. A sorozat főszereplője, Alina Starkova árvaként nő fel a fiktív Ravkában, és csak gyermekkori barátjára, a szintén földönfutó Malra számíthat. Miután mindkettőjüket besorozzák Ravka hadseregébe (Malt nyomkeresőnek, Alinát térképésznek), a két fiatal életveszélyes küldetésre indul a volkrákkal teli Árnyzónába, ahol a lány egy támadás során természetfeletti erőről ad tanúbizonyságot. Az eset az egész életét, sőt az országa sorsát is megváltoztatja, ugyanis megjelenik a grisákból álló Második Hadsereg feje, az Éjúr (másnéven Kirigan tábornok), aki magához veszi Alinát, és elviszi a grisa akadémiára, hogy közös erővel kibontsák a benne rejlő képességeket

Az első évad elég nagy cliffhangerrel ért véget, így érthető, hogy a rajongók már tűkön ülve várják a folytatást. A második szezon forgatási munkálatai a nyáron értek véget, és most, a netflixes TUDUM eseményen az első betekintő is megérkezett a folytatáshoz, amelyet alább tekinthettek meg.

Hivatalos premierdátum egyelőre nincs, ám a videó is megerősíti, hogy az új szezon sajnos csak a jövő évben kerül be a streaming-óriás kínálatába.

Amennyiben érdekelnek a részletek, egy korábbi cikkünkben alaposabban is kiveséztük, mi várható a második évadban.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét