Tim Burton az Addams family hollófekete hajú kislányáról, a gyilkos kedvű Wednesday-ről forgatott sorozatot, amely Hálaadás előtt, november 23-án debütál a Netflixen. 

Meglehetősen nagy a felhajtás a közeljövőben érkező Addams Family spin-offal kapcsolatban, amelyet nem kisebb személy, mint az Ollókezű Edward, A halott menyasszony és a Charlie és a csokigyár rendezője, Tim Burton jegyez. A sztori fókuszában a galád család copfos kislánya, a címadó Wednesday Addams áll, akit a szülei elküldenek egy rejtélyes intézménybe, ahol a hozzá hasonló különleges képességű gyerekek tanulnak. Wednesday azonban nincs egyszerű helyzetben, mindamellett, hogy el kell igazodna az iskola társadalmi útvesztőiben, nyomozni kezd egy rejtélyes sorozatgyilkos után, és egy régi, családját súlytó titokra is választ próbál találni.

Ezúttal egy teljes jelenetet kaptunk belőle, ráadásul nem is rövidet, amelyben Wednesday és Izé, a testetlen kéz látható, akit az Addams család küldött a lány után kémkedni a Nevermore Academy-be.

A címszereplőt az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendő Jenna Ortega fogja alakítani, akit többek között a Sikoly ötödik részében, a Ti West-féle X-ben és a Netflix nagysikerű Te sorozatában is láthattunk. A filmben olyan sztárok szerepelnek, mint Catherine Zeta-Jones és Luis Guzman – előbbi Morticiát, utóbbi a férjét, Gomezt alakítják alakítja – továbbá Trónok harca és a Sandman sztárja, Gwendoline Christie is felbukkan a szériában, ő a Nevermore Academy igazgatóját és egyben Morticia egykori nemezisét formálja meg.

Ha érdekelnek a részletek, ide kattintva bővebben is olvashatsz a hamarosan érkező szériáról.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét