Jövő hétfőn érkezik a Sárkányok háza soron következő, hetedik epizódja, amelyhez az előző részekhez hasonlóan egy beharangozót is kaptunk. 

Gőzerővel halad előre a Trónok harca spin-offjának története, a legutóbbi epizódban mintegy 10 évet ugrottunk előre, emiatt pedig jónéhány színésznek búcsút kellett inteni,  hiszen az általuk játszott karakterek már 30 év körüliek lettek. Milly Alcock játszotta Rhaenyra Targaryen hercegnőt, akinek Emma D’Arcy vette át a helyét, az Alicent Hightowert játszó Emily Carey-t pedig Olivia Cooke váltotta. Az ifjú Laena Velaryon-t megformáló Nova Foullis-Mose helyére Nanna Blondell érkezett, míg Laenor Velaryont Theo Tate helyett mostantól John MacMillan alakítja.

Az új epizódban (SPOILER) Rhaenyra-nek már két gyereke van, és éppen születőben van a harmadik, ám egyik sem férjétől, Laenor Velaryontól van, hanem a testőrség parancsnokától. Rhaenyra és Alicent között kiéleződik a harc, és a Vastrón utódlása is egyre inkább előtérbe kerül, ami nem lesz egyszerű feladat, tekintve, hogy mindenki mást szeretne a trónon viszontlátni.

Több mint három év hosszas várakozás után augusztus 22-én rajtolt el Trónok harca előzményének is betudható Sárkányok háza, amely az anyasorozat előtt mintegy 200 évvel játszódik.

A Sárkányok háza első évada tíz epizódból áll, a hetedik rész október 3-án, hétfőn érkezik az HBO Max kínálatába.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét