Izgalmas előzetest kapott a nagy várakozásnak örvendő Enola Holmes második része, amelyben Sherlock Holmes bátor húga már önállóan vállal ügyeket. 

A Netflix tavaly májusban hivatalosan is bejelentette, hogy zöld utat kapott az Enola Holmes folytatása, amelyben a két főszereplő, Millie Bobby Brown és Henry Cavill is visszatérnek. Mindez persze borítékoltható volt, hiszen a netflixes ifjúsági krimi elképesztő nézettséget produkált (76 millió felhasználó indította el a filmet az első négy hétben), ráadásul a történet is nyitott véggel zárult, így illő volt elkészíteni a folytatást.

A streaming-óriás jó szokásához híven idén is megtartotta TUDUM névre keresztelt rendezvénysorozatát, ahol bemutatták, hogy milyen új filmekkel és sorozatokkal készülnek az év fennmaradó részére, valamint a következő esztendőre. Többek között az Enola Holmes folytatásáról is szó esett, melynek apropóján a készítők az első előzetesről is lerántották a leplet, ezt alább tekinthetitek meg.

Aki esetleg nem tudná, a filmek alapjául Nancy Springer amerikai író könyvei szolgálnak, melyekből összesen hét jelent meg, így bőven van alapanyag a második részhez és az esetleges további folytatásokhoz is. A netflixes produkcióval nagyjából párhuzamosan elindult a sorozat magyar kiadása is: a hatodik kötet májusban jelent meg itthon A titokzatos levél esete címmel, de már előrendelhető a soron következő, hetedik kötet, A fekete batár esete is.

Az Enola Holmes második része november 4-én érkezik a Netflixre.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét