Végigpróbálgathattuk a Dyson hajformázóit

Dyson Airwrap Multistyler Coanda hatás

A Dyson szuper porszívóit biztosan mindenki ismeri, de a cég a hajszárító és hajformázó készülékeivel is arat a piacon. Most ezeket a nézegettük meg egy rendezvény keretében.

A rendezvényen Jake Reynolds, a vállalat hajápolási fejlesztőmérnöke mutatta be a vállalat legújabb szépségápolási technológiáit és a mögöttük rejlő rengeteg innovációt, egyúttal a Dyson Airwrap multifunkciós hajformázók nemrég debütált új generációját is: ezeket a termékeket úgy tervezték meg, hogy használatukkal extrém hőhatás nélkül is könnyebb és gyorsabb legyen a hajformázás. Az Airwrap készülék működése középpontjában a Coanda-hatásként ismert fizikai jelenség áll, amely akkor fordul elő, amikor nagysebességű légáram halad végig egy felületen, és a nyomáskülönbségek következtében a levegő az adott felülethez kapaszkodik. Ezt az elvet kihasználva a Dyson aerodinamikai szakemberei csupán a levegő és a hő kombinálásával hoztak létre egy hajformázó módszert.

Dyson hajápolási
Jake Reynolds, a Dyson hajápolási fejlesztőmérnöke beszél a fejleszté si folyamatokrol

Az eseményen Szofrán Zsolt mesterfodrász, a márka magyarországi nagykövete tartott mesterkurzust a vendégeknek, amelynek során megismerhették az új Airwrap multifunkciós hajformázót, valamint kipróbálhatták mindhárom hajápolási terméket: az Airwrap mellett a Supersonic hajszárítót és a Corrale hajvasalót is.

Dyson hajápolási
Dyson Hairstyling Stations

A márka termékei iránt érdeklődők a budapesti MOM Parkban található Dyson Demo Zone-ban tekinthetik meg és próbálhatják ki az új Airwrapot, a Supersonic hajszárítót és a Corrale hajvasalót, valamint a cég híres vezeték nélküli porszívóit és a legújabb generációs légtisztítókat. A bolt a cég legújabb innovációit kínálja a hajápolás, az otthoni higiénia és a levegőminőség javítása iránt elkötelezett vásárlóknak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét