Jön a nagysikerű Amerikai pite filmsorozat következő felvonása, bár a cselekményről és a részletekről egyelőre édes keveset tudni. 

1999-ben a Paul és Chris Weitz rendezte amerikai tinivígjátékban Jason Biggs alakította a szüzességétől megszabadulni vágyó gimnazistát, Jim-et, akinek első szexuális élménye egy pitéhez volt köthető. A film végül akkora sikert aratott, hogy két évre rá jött is az Amerikai pite 2 (2001), majd az Amerikai pite: Az esküvő (2003), végül 2012-ben újra összeállt a banda az Amerikai pite: A találkozó című negyedik részhez, ami véleményünk szerint kifejezetten jól sikerült. A The Hollywood Reporter most arról számolt be, hogy 23 évvel az első film után készülőben van az új felvonás, melynek forgatókönyvét Sujata Day fogja írni.

Úgy tudni, az elsősorban színésznőként ismert Day megmarad az eredeti hangvételnél, mégis új, friss felfogásban szeretné tálalni a történetet. Hogy ez pontosan mit jelent, azt egyelőre csak találgatni lehet, például azt sem tudni, hogy az eredeti karakterekkel képzelik-e el az új sztorit, esetleg új szereplőkkel próbálkoznak majd meg. Mivel a fő történetszál mellett az Amerikai Pite-franchise öt másik filmet is kitermelt, egyáltalán nem ördögtől való a gondolat, hogy egy teljesen új történettel és szereplőkkel álljanak elő a készítők.

Kedvcsináló gyanánt pedig jöjjön a leghíresebb tini szexvígjáték első előzetese.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét