Marco Rossi vérbeli olaszként imádja a kávét, így nem nagy meglepetés, ha kávénagykövetének választotta az egyik ismert kávézólánc, a Fresh Corner. 

A MOL-csoport még 2015-ben kezdte el a Fresh Corner koncepció kialakítását a töltőállomásain a régió kilenc országában, mára pedig a töltőállomások többsége kínál felfrissülést a fogyasztóinak, legyen szó egy folyamatosan úton lévőről, vagy egy megfáradt utazóról. Marco Rossi is az előbbiek táborát erősíti, a magyar válogatott szövetségi kapitánya már tíz éve él Budapesten, ahol felesége is sok időt tölt vele és számos magyar étel is a kedvencévé vált. Vérbeli olaszként imádja a kávét, fiatalabb korában a focimeccsei előtt a reflexei gyorsítására, manapság pedig már a meccsek előtt az öltözőben egyfajta rituáléként fogyasztja. A köztudottan kávéimádó Rossi kézenfekvő választásnak bizonyult Magyarország legnagyobb vállalata, a MOL számára.

Rossi mellett a magyarok is igazi nagy kávéfanatikusok: a 2021-es évben csaknem tízmillió kávét fogyasztottak el a Fresh Corner hálózatokban a felfrissülésre vágyók. A kávézás népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy bizonyos hónapokban akár 30 ezer csésze kávé is elfogy naponta. A koncepció nemzetközi sikerét jelzi, hogy regionális szinten 46 millió csésze kávét ittak a Fresh Corner vendégei tavaly, túlszárnyalva az összes kávézóláncot – adta hírül a vállalat hozzánk eljutatott közleményében.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét