A 2000-es évek tinifilmjeiből ismert Lindsay Lohan új filmje, a Falling for Christmas nyitja meg a karácsonyi szezont a Netflixen. 

Tíz év után visszatér a képernyőre Lindsay Lohan, megannyi tinifilm sztárja, aki botrányai után jó időre eltűnt a nyilvánosság elől (a színésznő sajnos tökéletes példája annak, mit tesz a gyerekekkel a hirtelen és túl korán jött hírnév). A Bajos csajok és a Nem férek a bőrödbe színésznőjének nagy visszatérésére a Falling for Christmas című netflixes karácsonyi filmben fog sor kerülni, amelyhez nemrégiben egy filmplakát és hivatalos jelenetfotók is érkeztek, ezeket alább tekinthetitek meg.

Falling for Christmas lindsay lohan
Fotó: Netflix
Fotó: Netflix

A streamingszolgáltató az október 3-ai napot választotta, hogy hivatalosan is bejelentse a film érkezését, és ez nem véletlen: ez volt az a dátum, amit a Bajos csajokban a Cady-t alakító Lindsay Lohan mondott a suli ügyeletes menő pasijának, Aaron Samuels-nek, mikor az megkérdezte tőle, hogy milyen nap van ma.

A habkönnyű romkomban Lindsay Lohan Sierrát, a szállodai örökösnőt alakítja, aki eljegyzése közeledtével síbalesetet szenved, és amnéziás lesz. A gyógyuláshoz vezető út egy cseppet sem kellemes, ám egy jóképű idegen (Chord Overstreet) és koraérett lánya (Olivia Perez) segítenek neki átvészelni ezt a nehéz időszakot, miközben egyre csak közelednek a karácsonyi ünnepek…

Olyan frissítő, szívmelengető romantikus vígjáték, hiányoztak már ezek filmek” – mondta a színésznő egy interjúban a Netflix Tudum nevű rendezvénysorozatán. 

A Falling for Christmas november 10-én debütál a Netflixen.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét