Évek óta foglalkoztatja a kérdés a rajongókat, hogy a Scooby-Doo-ból ismert narancssárga pulcsis, szemüveges Vilma milyen szexuális beállítottságú. Most erre a kérdésünkre is megkaptuk a választ. 

Régóta nyílt titok a Scooby-Doo rajongók körében, hogy a Rejtély Rt. okostojása, Vilma Dinkley a saját neméhez vonzódik, ám ennek most először adtak hivatalosan is hangot a készítők. A Trick or Treat Scooby-Doo! halloweeni különkiadásban Vilma találkozik Coco Diablo divattervező karakterével, a reakciója pedig félreérthetetlen.

James Gunn már a 2002-es élőszereplős Scooby-Doo filmben homoszexuális karakterként képzelte el Vilmát, ám akkoriban a stúdió elkaszálta az ötletet. Gunn mellett Tony Cervone, a 2010-től 2013-ig futott Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában című animációs sorozat executive producere is megerősítette, hogy Vilma leszbikus, vagy ahogy ő fogalmazott: „Vilma nem biszexuális, hanem meleg. Mindig is úgy terveztük, hogy Vilma egy kicsit kellemetlenül érezze magát, amikor Bozonttal randevúzik, mert ez a kapcsolat rossz a számára, de még magának is nehezen fogalmazza meg, hogy miért. 

Vilma karaktere hamarosan önálló sorozatot kap, ám ez a széria nem a gyerekeket, hanem a felnőtteket célozza. A Velma címre keresztelt spin-offban nem lesz sem Rejtély Rt., sem kutya, ellenben betekintést nyerhetünk a címszereplő kalandos és színes főiskolás éveibe. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor örülhetünk a felnőtteknek szóló Scooby-Doo-s spin-offnak, ám annyi bizonyos, hogy az HBO Max kínálatát fogja erősíteni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét