A Wednesday első nagy előzetesében a „Hol van Fester bácsi?” kérdésre is megkapjuk a választ, sőt az Addams család kislányát eredetileg megformáló Christina Ricci is színre lép benne.

Kétségkívül az ősz egyik legizgalmasabb szériájának ígérkezik a Tim Burton nevével fémjelzett Wednesday Addams sorozat, amely az Addams Family morcos kislányát állítja a középpontja (pánikra semmi ok, a család többi tagja is az események részese lesz). A történet szerint a tinédzser Wednesday Addamst a szülei a különleges Nevermore Academy-be küldik tanulni, hogy végre kellőképpen kibontakoztathassa természetfeletti képességeit. Csakhogy a beilleszkedés nem megy zökkenőmentesen, ráadásul más egyéb dolgok is nehezítik a halállal megszállottan foglalkozó lány életét: nyomozni kezd egy rejtélyes sorozatgyilkos után, és egy régi, családját sújtó titokra is választ igyekszik találni.

A sokak által várt szériához most egy új, hosszú előzetes érkezett, amelyben Fester bácsi is feltűnik, akiről egészen mostanáig nem is lehetett biztosan tudni, hogy részese lesz-e a spin-offnak. Szerencsére a készítők úgy ítélték meg, hogy a kedves, ám kissé szerencsétlen nagybácsi karaktere elengedhetetlen a szériához, a szerepet pedig  A híres Ron Burgundy legendájából ismert Fred Armisenre osztották. Emellett színre lép még a trailerben Christina Ricci is, aki az 1991-es és 1993-as Addams Family-filmekben keltette életre a kislányt. Ő egy teljesen új szereplőt, az akadémia Marylin Thornhill nevű tanárát fogja alakítani.

A Wednesday Addams november 23-án debütál a Netflixen.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét