Az HBO Max felületére érkezik Mindy Kaling Scooby-Doo spin-offja, a Velma, amelyhez most befutott az első, sokatmondó előzetes is. 

Először májusban írtunk róla, hogy egy felnőtteket célzó Scooby-Doo animációs sorozat van készülőben, amely a Rejtély Rt. legokosabb tagjára, Vilma Dinkley-re fókuszál (angolul Velma Dinkley). A Warner Bros. még 2021 februárjában döntött úgy, hogy új sorozattal bővíti a népszerű franchise-t, amely a címszereplő izgalmakkal teli főiskolás éveibe enged majd betekintést.

Az HBO Maxra érkező sorozathoz most megkaptuk az első előzetest, ami azért is különleges, mert Vilma több alkalommal is kibeszél a nézőknek. A trailer azzal kezdődik, hogy a főszereplő panaszlevelet ír az HBO Maxnak, mivel egyik kedvenc karaktere, A Jetson családból ismert Judy Jetson már nem esik szerelembe az összes létező férfival, akit csak meglát. Az üzenet elküldése után pedig megjegyzi, hogy Judy legalább még mindig fehér, majd felhívja egy sorozatgyilkos, akivel a körülményekhez képest egy egészen kellemes csevegést is lefolytat.

A széria egyébként Mindy Kaling keze alatt készül, aki elsősorban Kelly Kapoorként lehet ismerős A hivatal (The Office) nézőinek. Ő adja majd a hangját is a címszereplőnek, aki az új sorozatban indiai származású és leszbikus lesz.

Apropó leszbikus. A napokban a Warner Bros. hivatalosan is „megerősítette„, hogy a karakter a saját neméhez vonzódik, ugyanis a legújabb, Trick or Treat Scooby-Doo! című halloweeni különkiadásban (amelynek egyébként semmi köze a szóban forgó Velma sorozathoz) a narancssárga pulcsis, szemüveges okostojás gyengéd érzéseket táplál Coco Diablo divattervező iránt.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét