Az író-rendező Mike White A Fehér Lótusz második évadában sem kegyelmez az üdülni vágyó dúsgazdagoknak. 

A Fehér Lótusz első évadában egy maroknyi gazdag, főleg fehér amcsi egy hawaii luxusszállodába látogat, hogy a jól megszokott all-in-clusive módon eltöltsék a nyaralásukat. Csakhogy arra senki nem számít, hogy a mostani üdülés más lesz, mint a többi, és ez a néző számára is hamar kiderül, miután az első jelenetek egyikében azt láthatjuk, hogy épp valakinek a holttestét pakolják egy repülőbe. A műfajilag kissé meghatározhatatlan minisorozat (szatirikus vígjáték-dráma, mondjuk) hihetetlenül szórakoztató kritikája a kapitalizmusnak és a 21. századi osztályharcnak, így nem volt kérdés, hogy elkészül a folytatás.

Az új felvonásban a szupergazdagok Szicíliába érkeznek, ugyanúgy egy luxusszállóba, és van két visszatérő szereplő is: a nagyon furcsa, piás Tanya McQuoid, aki az első évadban azért megy a festői szépségű Hawaii-ra, hogy az óceánba szórja frissen elhunyt édesanyja hamvait, valamint Greg, akivel a szigetországban ismerkedett meg, és aki immár a férje. Az előzetesből kiderül, hogy Tanya bizony arra gyanakszik, hogy Greg megcsalja.

Az új szezon egyébként az előzőnél eggyel több, azaz hét epizódból áll majd, és természetesen a második évadot is a Rocksulit és a Narancsvidéket jegyző Mike White rendezi, David Bernad és Mark Kamine pedig executive producerként vesznek részt a projektben.

A 10 Emmy-díjas A Fehér Lótusz második évada október 31-én rajtol el az HBO Maxon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét