A Tőrbe ejtve rendezője, Rian Johnson hivatalosan is megerősítette, hogy a Daniel Craig által megformált detektív, Benoit Blanc meleg. 

Mi is írtunk róla, hogy december 23-án érkezik a Tőrbe ejtve második része, amely ezúttal a görög tengerparton játszódik. A komoly sztárparádét felvonultató (Edward Norton, Kate Hudson, Dave BautistaEthan Hawke, Janelle MonáeLeslie Odom Jr.Kathryn HahnJessica Henwic, Madelyn Cline) produkcióban ismét a 007-es ügynök szerepétől elbúcsúzott Daniel Craig bújik a híres magándetektív, Benoit Blanc bőrébe, aki egy teljesen új ügyet old majd meg kis szürke agysejtjei segítségével. Az éles eszű és szemű detektív akkor kerül a képbe, amikor egy Miles Bron (Norton) nevű techmilliárdos magánszigetén valakit rejtélyes módon meggyilkolnak, és látszólag senki nem tudja, ki vagy mi vezetett a tragédiához.

Az Insider most arról számolt be, hogy a film egyik jelenete szerint a zseniális magánnyomozó egy férfival él együtt, amit a Londoni Filmfesztivál sajtótájékoztatóján a film írója és rendezője, Rian Johnson is megerősített. A rendezőt megkérdezték, hogy ez a jelenet azt jelenti-e, hogy Blanc meleg. – Igen, nyilvánvalóan azt – válaszolta Johnson. Hogy ki alakítja majd a zseniális detektív partnerét, azt még nem tudni, de Craig, aki szintén részt vett a sajtótájékoztatón, rejtélyesen annyit kérdezett: „Ki ne szeretne együtt élni ezzel a személlyel?”

A Tőrbe ejtveAz Üveghagyma a Netlix kínálatában érhető majd el, de december környékén a mozik is vetíteni fogják a tengerentúlon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét