A hét hálószobás, tizenegy fürdőszobás, exkluzív konyhával és étkezővel büszkélkedő házból természetesen nem hiányozhat a faburkolatú könyvtárszoba és a mozaikcsempés úszómedence sem. 

Az Osbourne-család 2012-ben költözött az elképesztő, 3500 négyzetméteres amerikai villába, amelyet kívül-belül minden szempontból magas színvonalon kiviteleztek. Az 1929-ben épült mediterrán hangulatú házat a régi stílusjegyeket szépen megtartva újították fel az évek alatt, így mostanra a történelmi és modern építészeti stílus találkozik benne egyszerre.

A házban kialakítottak egy hatalmas, fából készült előcsarnokot és egy „hivatalos” étkezőt is a faburkolatú könyvtár és a személyzeti szoba mellett. A luxusházban egy vörös bársonnyal befuttatott moziszoba ékeskedik, és nem egy szobába kandallót is helyeztek.  

ozzy Osbourne háza

Természetesen itt még nem ér véget a fényűzés, hiszen a szépen gondozott, pázsitos kerthez tartozik egy hatalmas medence, ráadásul a hatalmas házban lift is található, ami a ház luxuslakosztályába visz fel (igen, ilyen is van neki). 

A Robb Report weboldala szerint az Osbournék 12 millió dollárért vásárolták meg anno az ingatlant, amely most újra eladó potom 17.5 millió dollárért – ez mai árfolyamon nézve több mint 7.5 milliárd forint.

Fotók: Tyler Hogan / Dirt 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét