Több néző is elhagyta a Terrifier 2 amerikai vetítését, mert nem bírták végignézni a vásznon látható véres, brutális jeleneteket. 

Nem egy alkalommal előfordult már, hogy bizonyos horrorfilmek annyira kiverték a biztosítékot, hogy a nézők egy részének el kellett hagynia a mozitermet, mert nem bírták gyomorral azokat a válogatott borzalmakat, amiket a vásznon láttak. Ezúttal a Damien Leone rendezte bohócos horror, a Terrifier 2 (igen, van első része is) váltott ki hasonló hatást az amerikai vetítéseken, ahol állítólag több néző is elájult, vagy hányva hagyta el a mozitermet – számolt be a Mirror.

A film készítői is óvatosságra intik a nézőket a rendkívül erőszakos jelenetek és a brutális horrorábrázolások miatt. A nézők beszámolói szerint a második résznek sikerült túlszárnyalnia az elsőt, a gyilkosságok brutálisabbak, a karakterek pedig érdekesebbek lettek, ráadásul a Rotten Tomatoes oldalán is jól szerepelt: a kritikusoknál 88%-os, a nézőknél pedig 92%-os értékelést kapott.

A Terrifier 2 főgonosza egyébként egy Art nevű gyilkos bohóc, akit az első részben ugyan sikerült kinyírni, ám ahogy az lenni szokott, a gonoszt nem lehet csak úgy lerázni, és a második részben újult erővel csap le friss áldozataira. Ezúttal egy tinilányt és annak öccsét pécézte ki magának, akikkel a legkülönfélébb válogatott borzalmakat műveli.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét