Hifi Show

Már csak néhány nap, és megnyitja kapuit a 21. Hifi Show kiállítás, ahol a legújabb és leginnovatívabb hifi és high-end berendezéseket ismerheti meg a nagyközönség. 

A kiállítás célja most is a legmagasabb szintű, hifiberendezések és a legnagyobb
képfelbontású televíziók bemutatása, ami vonzza a házimozi és hifi, egyszóval a
minőségi otthoni szórakozás iránt érdeklődő látogatókat. A kínálatból ezúttal kimaradnak a kommersz sorozatgyártású hifi márkák, amikkel a nagyáruházak polcain találkozhat a vásárló, helyettük a legújabb és leginnovatívabb hifi és high-end berendezésekre helyeződik a hangsúly.

A Hifi Show-ra látogatók megismerkedhetnek a stúdió hangfelvételek rejtelemivel, miközben a hazai jazzélet kiemelkedő előadói zenélnek nekik a színpadon. A bemutatókon mindenki saját maga tudja kiválasztani a számára legjobb hangzást reprodukáló, erősítőt, lejátszót, hangfalakat vagy fejhallgatókat. Emellett most először lehetőség nyílik Magyarország első Dolby Atmos Stúdió stúdiójának látogatására is egy egyórás program keretében, amelyre shuttle buszokkal juttatják el az érdeklődőket.

A kiállításon számos ínyencség várja a látogatókat; Hifi kiegészítők, audiofil hanglemezek, LP ritkaságok, japán arany CD, mini vinil replikák – hogy csak néhány érdekességet emeljünk ki a sok közül.

A 21. Hifi Show 2022. október 22-23-án kerül megrendezésre korábbi helyén a Váci úton, az újjáépített a Crowne Plaza Hotelben (volt Hilton).

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét