A jövő hónapban elrajtol a 75 éves színészveterán, Sylvester Stallone főszereplésével készült Tulsa King, amelyhez most érkezett az első, teljes hosszúságú előzetes is. 

A rajongók körében kultstátuszt szerzett Oscar után most újra maffiózó-bőrbe bújik Sylvester Stallone, ráadásul karrierje során először egy tévésorozat főszereplőjeként lesz látható a Rocky és a Rambo filmekkel hírnevet szerzett színész. A Tulsa King című sorozatban Stallone egy börtönből frissen szabadult gengszert, egy bizonyos Dwight Manfredit alakít, akit a „családja” elküld Tulsába, hogy ott nyélbe üssön egy üzletet. Dwight-nak azonban nem fűlik a foga a munkához, ezért egy csapatot verbuvál magának, hogy saját bűnszervezetet építsen fel az új városban.

A Paramount+-ra érkező sorozathoz korábban már érkezett egy beharangozó, most pedig befutott az első, teljes értékű előzetes is, amelyet alább tekinthettek meg.

Stallone személye mellett bizakodásra ad okot, hogy a tízrészes szériát az a Taylor Sheridan jegyzi, aki a SicarioA préri urai vagy a Wind River – Gyilkos nyomon filmeken is dolgozott. Az sem mellékes továbbá, hogy ügyvezető producerként Terence Winter működött közre, aki korábban a Maffiózók és Boardwalk Empire – Gengszterkorzó sorozatok csapatát is erősítette.

A Tulsa King november 13-án debütál a Paramount+-on.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét