Sokkoló, de igaz: Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa és Po, azaz a Teletabi-család újra visszatér a képernyőre, méghozzá hamarabb is, mint gondolnánk. 

Akik a ’90-es évek végén és a 2000-es évek elején voltak gyerekek, azoknak egészen biztosan nem kell bemutatni a csecsemőfejű, színes lényeket, a Teletabikat, akik a fejükön antennát, a hasukon pedig monitort hordanak. A furcsa, földönkívüli szerű lények az idilli, dimbes-dombos Teletabi Földön élnek, ahol semmi mást nem csinálnak csak játszanak, táncolnak, énekelnek, üdvözléskor pedig jól megölelik egymást (Nagy ölelés).

A szürreális sorozat, amely eredetileg 1997-től 2001-ig futott a BBC kínáltában, most ismét visszatér a képernyőkre, méghozzá a modern korhoz igazítva, a legnagyobb streamingszolgáltató, a Netflix fogja vetíteni. Íme az első trailer:

Mint láthatjuk, az új szériában visszatér a lila Tinky Winkya zöld Dipsy, a sárga Laa-Laa és a piros Po is, és természetesen mindenki kedvencéről(?), a csesemőfejű napocskáról se feledkezzük meg, akiből az előzetes tanúsága szerint legalább kettő is lesz. Emellett új szereplők, a „csecsemő” teletabik (Tiddlytubbies) is bemutatkoznak. A sorozatot egyébként az amerikai színész és énekes, Tituss Burgess (Unbreakable Kimmy Schmidt) fogja narrálni.

Mindenki vésse be jól a naptárába (vagy ne): a tervek szerint kevesebb mint egy hónap múlva, november 14-én elrajtol az új Teletabik a Netflixen.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét