Nem lett kiugró siker A Halloween véget ér, az új rész mindössze 41 millió dollárt hozott a konyhára az első napokban. 

Az új Halloween-trilógia befejező részének sikerült kicsit felpörgetni a mozik bevételeit, ugyanis az ősz legjobb nyitányát produkálva a nézők 41 millió dollárt hagytak ott érte az amerikai jegypénztáraknál az első napokban. Azonban még így sem lehet felhőtlen a készítők öröme, ugyanis a bevétel bőven elmaradt az előzetesen várt 50 milliótól, ráadásul az új trilógiai legrosszabb nyitányát hozta A Halloween véget ér. A trilógia első darabja, a 2018-as Halloween 76,2 milliót hozott a kasszára, a folytatás, a Gyilkos Halloween pedig 50 millió dollárt gyűjtött be. A kritikusok egyébként már a második résztől sem voltak elragadtatva, A Halloween véget ér pedig szintúgy gyengén teljesített.

Az új Halloween-trilógia befejezésének szánt filmben Jamie Lee Curtis visszatér, hogy újra szembenézzen a horrortörténelem egyik legikonikusabb gonoszával, Michael Myers-szel. Az új Halloween-film rendezője természetesen ezúttal is David Gordon Green volt, aki forgatókönyvíróként is jelen volt a projektben, Danny McBride pedig producerként és társíróként vette ki a részét a munkálatokból.

A Halloween véget ér október 13-án rajtolt el a hazai mozikban, ezzel egy időben pedig a Peacock nevű streamingszolgáltatásra is felkerült.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét