Az HBO Max is megerősítette, hogy a hivatalos premier előtt napokkal korábban kiszivárgott a Sárkányok háza első évadának utolsó része. 

Az HBO közleményben erősítette meg, hogy tisztában vannak azzal, hogy a Sárkányok harca évadzáró felkerült különböző illegális torrentoldalra, és sajnálatukat fejezték ki az esettel kapcsolatban – írt erről a The Guardian. „Csalódottak vagyunk amiatt, hogy ez a törvénytelen akció rontja a sorozat hűséges rajongóinak élményét, akik a vasárnapi premieren láthatják az epizód eredeti változatát.

Augusztus 22-én rajtolt el a Trónok harca előzményének is betudható Sárkányok háza sorozat, amelynek alapját George R. R. Martin Tűz és vér című regénye adja. A második évadot már a sorozat elindulásakor berendelték, így két szezon egészen biztosan lesz majd belőle, sőt a szerző szerint úgy lehetne a leginkább kibontani a történetet az elejétől a végéig, ha négy évad és évadonként legalább tíz rész készülne.

Figyelmeztetés! Spoilerek!

finálé előtti epizódban minden korábbinál erőszakosabb harc veszi kezdetét a Vastrón utódlásáért. Ahogy azt sejteni lehetett, az özvegy királyné, Alicent Hightower egyből kinevezi fiát, Aegont az apja örökösének, csakhogy az új király felkenése nem pont úgy alakul, ahogy azt eltervezték. Rhaenyra, Daemon és az egész pereputty egyébként még Viserys halála előtt hazautazott, így ők nem voltak részesei az új király kinevezésének (pedig biztos lett volna hozzá egy-két szavuk, és valószínűleg lesz is még).

A Sárkányok háza évadzáró epizódja hivatalosan október 24-én érkezik az HBO Maxra.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét