A Simpson család legújabb halloweeni különkiadását az egyik leghíresebb japán manga, a Death Note ihlette.

A Simpson család készítőinél egyfajta hagyomány, hogy speciális halloweeni különkiadással készülnek a nézőknek, amelyek eltérnek a megszokott sémától, és általában három részből állnak. Az idei Treehouse of Horror egyik történetét az egyik leghíresebb manga, a Death Note (magyarul A halállista) ihlette, amely arról szól, hogy egy intelligens fiatal férfi talál egy különleges jegyzetfüzetet, amelybe ha beleírja valakinek a nevét, az illető meghal. Bár a férfi kezdetben kételkedik a füzet természetfeletti erejében, hamar rájön, hogy igazak a leírtak, majd nekilát, hogy megtisztítsa a világot a bűntől, és megteremtsem egy új rendet, amely felett ő maga uralkodik. A 2003-tól 2006-ig futott mangát Óba Cugumi írta, és az évek alatt több animesorozat is készült belőle – többek között a Netflix is megpróbálkozott egy élőszereplős filmmel inkább kevesebb, mint több sikerrel.

A Death Note-ot parodizáló A Simpson család részről egyelőre annyit tudni, hogy Lisa Simpson lesz az, aki megkaparintja a különleges jegyzetfüzetet, amely nagy galibát okoz majd neki. Az epizódról nemrégiben három fotó is felkerült a netre, ráadásul egy teljes jelenetet is közétettek a készítők, ezeket alább tekinthetitek meg.

A másik kettő történet a Westworld és A Babadook paródiája lesz; a Treehouse of Horror XXXIII különkiadását október 30-án vetítik majd Amerikában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét