Egy román bulvárlap arról számolt be, hogy a világ leggazdagabb embere, Elon Musk Drakula őshazájában, Erdélyben rendez halloweeni bulit, és a meghívottak között több híresség is ott van.  

Az újdonsült Twitter-tulajdonos óriási halloweeni ünneplésre készült a törcsvári kastélyban – lebbentette fel a hírt a román Mediaflux portál. A hírek szerint körülbelül 200 embert hívtak meg az ominózus partyra, a vendégek között pedig olyan prominens személyiségek is jelen vannak, mint a Google-alapító Larry Page és Sergey Brin, a PayPal alapítója, Peter Thiel, sőt Angelina Jolie neve is felreppent a buli kapcsán. A Főtér arról ír, hogy a vendégek vasárnap este érkeznek a kastélyba, és a buli hétfő reggelig fog tartani.

A legendák szerint az erdélyi Törcsvárban található kastélyban Vlad Tepes havasalföldi vajda is megfordult, akit a bulvármitológiában a vámpír Drakula ihletőjeként tartanak számon. A gróf különös kegyetlenségével szerzett hírnevet magának, állítólag ezreket húzatott karóba a város körülötti helyoldalakon.

Ami pedig Muskot illeti, a milliárdos üzletember mozgalmas napokon van túl. Megvette a Twittert, majd azzal a lendülettel, ahogy átvette a cég irányítását, egyből több csúcsvezetőt, köztük Parag Agrawal vezérigazgatót és Ned Segal pénzügyi igazgatót is menesztette több lap értesülése szerint is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét