Közel 30 évvel az első film után visszatér a képernyőkre Télapu, akit ezúttal is Tim Allen fog alakítani. 

Mi is beszámoltunk róla, hogy limitált sorozat készül az 1994-es Télapuból, amely a 2000-es évek közepén két folytatást is kapott: a Veszélyben a karácsony 2002-ben debütált, négy évvel később pedig a harmadik film jelent meg, amely A szánbitorló címet kapta.  A Télapót ezúttal is Tim Allen alakítja, aki az első filmben fia kérésére felvette a tetőről lecsúszó télapó kabátját, és ezzel akaratán kívül a helyébe lépett. Allen mellett színésztársa, Elizabeth Mitchell is visszatér Carol, azaz Mrs. Claus szerepében.

Az új felvonás tehát egy sorozat lesz, amelyben Scott Calvin már a 65. születésnapját ünnepli, és arra eszmél, hogy egyre több hibát is vét a munkájában, ezért úgy dönt, hogy nyugdíjba vonul, ám még előtte megkeresi az utódját, akire bátran rábízhatja az ajándékok kiosztását. A nyugdíjba vonulás azonban balul sül el, a karácsony is veszélybe kerül, így Calvinnak ismét magára kell öltenie Mikulás ruháját, hogy családjával közösen megmentsék az ünnepeket.

A Télapu sorozat verziója (hivatalos angol címén The Santa Clauses) az ünnepi időszakban, egészen pontosan november 16-án debütál a Disney+ kínálatában, méghozzá rögtön dupla epizóddal nyit a produkció.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét