Az Acélember és a Vaják színésze, Henry Cavill is csatlakozott Guy Ritchie háborús kémfilmjéhez.

Henry Cavill neve az elmúlt napokban többször is felmerült a médiában. Mi is írtunk róla, hogy a brit színész véget vetett a találgatásoknak, és hivatalosan is bejelentette visszatérését a piros-kék köpönyeges igazságosztó, Superman szerepében. Nem sokkal később pedig azt is bejelentették, hogy a negyedik évadtól Az éhezők viadala sztárja, Liam Hemsworth játssza majd a Vaják című sorozat főszereplőjét, Riviai Geraltot, akit eredetileg Cavill formált meg. És a sornak itt még nincs vége: kiderült, hogy egy második világháborús filmben is szerepelni fog a színész, amit nem is akárki, a Blöff és az Úriemberek rendezője, Guy Ritchie rendez.

A The Ministry of Ungentlemanly Warfare címet viselő alkotás igaz történeten alapul, és arról fog majd szólni, hogy Winston Churchill és a James Bond-regények szerzője, Ian Fleming egy titkos kémosztagot szerveznek, melynek tagjai szokatlan, a legkevésbé sem sportszerű módszerekkel igyekeznek likvidálni a nácikat.

Cavill mellett – aki az osztag vezetőjét játssza – a Nyomd, baby, nyomd (angolul Baby driver) című akcióvígjátékból is ismert Eiza González is szerepelni fog a filmben, aki egy mesterlövészt fog alakítani. A sztori egyébként a háborús riporter és történész, Damien Lewis azonos című könyvén alapul.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét